torsdag 4 mars 2010

vilken vecka.

mellanrum
Min vecka började katastrofdåligt, gick sedan över till två dagar som var superbra, för att nu bli kaosliknande igen. Berättar om det som varit bra istället för det som varit katastrof. Dagarna två, som var superbra, fick jag vara Mikael Beckmans praktiserande assistent, det ni! En av Sveriges främsta och bästa stylister! Tyvärr vet vi inte än om det kommer finnas möjlighet för mig att vara med vid fler tillfällen. Jag hoppas på fler!
Tack förresten allesammans för era kloka och tänkvärda svar på mitt förra inlägg. Nu har jag ytterligare ett problem (mitt liv verkar inte bestå av annat just nu), jag behöver en praktikplats. Gärna till på måndag. För er som inte vet vad jag pluggar till så är det till butikskommunikatör, på Handelsakademin i Göteborg. Eftersom jag är student, försöker jag hålla nere kostnaderna genom att vara så nära min hemort som möjligt, Skövde.
Någon som har en kontakt eller två? Eller är du kontakten jag behöver?
Oerhört tacksam för hjälp då jag hamnat i en liten knipa.
mellanrum
Ha en underbar dag.
emelie

4 kommentarer:

Susanna sa...

Okej, det här kanske är en dum fråga. Men vad sjutton ör en Butikskommunikatör? :-D

Tråkigt att det blivit så dåligt för dig. Men man lär sig alltid av det också. Inte så kul att tänka så dock när man är ledsen och besviken..

Caroline sa...

surt alltså- det finns säkert något i j-köping om du har vägarna hit- kanske e lika bra att börja söka hit om du ä'ndå kanske flyttar dig hit i framtiden ; ) kram på dig

Susanna sa...

jag känner nog ingen med butik tyvärr. så jag kan nog inte hjälpa dig. men jag hoppas det ordnar sig för dig!

Lysande ögonblick! sa...

Har tyvärr inte tips i dina krokar. Lycka till och trevlig helg!