söndag 21 februari 2010

sankt jörgen park resort.

Bilder: Sankt Jörgen
mellanrum
Fick en underbar födelsedagspresent av Hannes när jag fyllde år. En natt på Sankt Jörgen Park Resort med spabehandlingar. Snön höll på att sätta stopp för det hela men vi valde att ta bilen istället för tåget som var ett bra val då alla tåg varit och är inställda. Väl framme hoppade vi i morgonrockarna och sedan hade vi en fantastisk eftermiddag och kväll nere på spa-avdelningen. Började med en duo-behandlingen som innehöll vattenfall och kroppsinpackning sedan gjorde jag en ansiktsbehandling. Kan varmt rekommendera detta, galet skönt! Hela vistelsen har varit super, mycket bra service och jättebra mat. Hade helst stannat ett par dagar till.
mellanrum
Ja, för en vecka sedan skrev jag att jag skulle sova i en tältsäng i Solna i natt. Men vädrets makter har satt stopp för min resa upp till Stockholm, tåget är inställt. Missar därför min första dag på Ikea i morgon vilket känns supertråkigt. Dessutom har jag ingen möjlighet att få kontakt med min handledare förens i morgon och det känns verkligen inte bra!
mellanrum
Tack Hannes för en underbar helg och tack alla ni som kommer in här på bloggen, lämna gärna en kommentar så jag vet vem du är!
emelie

7 kommentarer:

Anonym sa...

<3

Kråks stuga - Inredning, trend, trädgård & torparliv. sa...

Vilken kanon present, och dessutom när det nu är så kallt och trist. / Henrick

Soform sa...

Vilken perfekt födelsedagspresent! Det var du värd efter allt ditt slit i skolan. Din handledare på Ikea har säkert förståelse för att du inte hinner fram i tid. Det är ju ett extremt väder just nu. ;) Ha det gott! /Sofie

Lysande ögonblick! sa...

Åh så fantastiskt. Det måste ha varit en härlig upplevelse. Trevlig söndag. Hoppas du får tag i handledaren. :)

Per sa...

Härliga bilder...

Per sa...

Häftiga bilder..

Restauranginredning sa...


Härliga bilder! Tack för att du delade med oss ​​här!