måndag 25 januari 2010

min vistelse på story hotel.

Alla foton: Emelie Wååg
mellanrum
I helgen bodde vi på Story Hotel i Stockholm som jag skrev häromdagen. Trendiga rum och fina detaljer överallt. Servicen kunde dock ha varit bättre. Lite smådryg personal i baren måste jag säga. Men rummen var väl värda ett besök.
mellanrum Badrumsgolvet och handfatet - i love.
mellanrum
Blir nog en liten bloggpaus här på ett par dagar. Skolan kräver min uppmärksamhet den här veckan. Men blir fortfarande väldigt väldigt glad över kommentarer så keep up the good work!
emelie

8 kommentarer:

mamamekko sa...

Lika tidigt uppe som mig ;) Det blev en Nikon d3000. Sen köpte jag till ett 50mm/1.8 objektiv. känner mig väldigt nöjd hittills, så roligt med ny kamera :) Allt är bara bra med mig. Har det varit roligt på mässan?
kram

DAHLARNA sa...

Vilka fina bilder från hotellet! Superläckert badrum. Har inte sett sådana randiga golv förut, & den stora ovala spegeln. Cool! Ha en bra dag & lycka till med skolarbetet! KRAMAR!

Anonym sa...

åj åj åj vilka snygga bilder. Måste dit när jag är i Stockholm nästa gång :)

Kristina - Kix Koll sa...

Det ser verkligen urfint ut. Trist att det var lite dryg personal. Att man inte inser att sånt är skitviktigt. Jag var på spa i helgem och deras personal var sååå bra. Supertrevliga och gjorde det redan trevliga besöket ändå bättre!

Inspirera Mera sa...

Vilka underbara bilder du har tagit!
Kram Sandra

Carina sa...

Riktigt häftig sänggavel...så snyggt!
Kramen.

Ylva sa...

mmm jag bodde också där i höstas. handfaten och frukosporslinet var det jag uppskattade mest :)

Åse - Interiorguiden sa...

Vilken underbar sänggavel, en sådan skulle jag absolut kunna tänka mig (letar efter en ny).

Min blogg har krånglat jätte mycket, har fått virusar, efter massor med omstarter har jag beslutat att stänga der den, den går inte att laga. Men jag har börjat om på nytt! Välkommen till min nya adress: http://interiorguiden.blogspot.com

Kram Åse