måndag 16 februari 2009

Joannas vackra hus.

Förra helgen var jag i Fjärås och hälsade på hemma hos Joanna. Hon är ägare till ett helt underbart hus med balkar i taket, öppen planlösning och underbara välarbetade detaljer. Joanna jobbar som dekormålare och det är verkligen något som speglas i hela hennes hus. Hennes företag heter Färgpaletten och där tar hon emot både gamla och nya möber. Det finns även möjlighet att gå på kurser hos henne för att själv lära sig dekormålning. Besök hennes hemsida så finns mer information.

Måste påminna er om att gå in och rösta på
månadens läsarhemSköna hem:s hemsida. Tänk att mitt hem är med och tävlar mot dem andra två underbara hemmen. Jag är hedrad.

Förresten stormtrivs jag på H&M och vill inte lämna. Jag är så glad att jag läser till butikskommunikatör, för jag känner verkligen att det är så rätt. Underbar känsla. Bara 1,5år kvar, sen är ju fit for fight på arbetsmarknaden!

Måste skriva om godingen Theresia, fick ett hjärta av henne idag på posten. Underbara människa du ger mig sån energi! Tack för att du finns, du är som en red bull, du ger mig vingar!

emelish

1 kommentar:

Anonym sa...

Det ser väldigt fint ut på bilderna =)
Kram Rebecka