torsdag 4 november 2010

myspys.

Bilder: Alvhem
mellanrum
Det var ett tag sen jag var inne på Alvhem, räcker ju faktiskt att kolla runt på en handfull bloggar så har man sett det mesta. Men idag strosade jag runt lite i min långa favoritlista. Hittade detta urmysiga sovrum. Jag ä ä ä älskar att hela rummet är tapetserat i en mönstrad tapet. Det ser man alltför sällan i detta avlånga land. Kläderna på väggen känns lite spretiga, skulle kunnat hamnat lite närmre varandra för att skapa en helhet.
mellanrum
Hjärtliga hälsningar
emelie

3 kommentarer:

Louise Alexandersson sa...

OMG OMG OMG vilken lägenhet sovrummet tillhörde! Snacka om grym och vilken styling de gjort, kan man bo så eller är det styliststylat??

Johanna.B sa...

Fiiint! Har länge funderat på att göra någoting liknande "god morgon" med bokstavskakel-dekor i badrummet. Har bara inte bestämt vad det ska stå än..

Svar: Yes jag va på Granit och det va precis som du säger: Mysigaste ever! Drack massa glögg och åt en hel hög med pepparkakor. Fick med mig lite fina juldekorationer hem! Slå en pling, jag är ledig!

Kram
/Johanna

Lisa H sa...

Jag håller helt med dig! Fondväggar känns inte alls så häftigt och spännande längre. Fram för mer färger och framför allt mönster..! :D