tisdag 16 februari 2010

tillgjort eller nödvändigt.

Bild: Alvhem
mellanrum
Trots att jag så väl vet om att lägenheter som denna är stylade från topp till tå så går jag på det. Inte bara en gång, utan om och om igen. Det gör mig ingenting, många är emot det här med styling för att det ska vara personligt i ett hem. Självklart, men, långt ifrån alla har ett hem som är mysigt personligt. Så jag ser mer än gärna lägenheter i tillgjord personlighetsskrud framför dammiga råtthål. Vad tycker du?
mellanrum
Sov gott.
emelie

9 kommentarer:

Malin sa...

jag håller helt och hållet med!

ps. synd att man inte har 2 miljoner

Malin - Systeryster sa...

Jag kan bara hålla med dig!

ida på aveny.se sa...

Absolut för styling! Stylingen tycker jag är till för att förstärka den redan befintliga känslan och stilen! (Oftast iaf...)
Stor Kram på dig!

Åse - Interiörguiden sa...

Jag har ingenting emot styling, det ger utrymme för betraktaren att fylla i sina egna personliga prylar.

Kram Åse

a-k sa...

Åhh så fint! Gärna personligt.

Lysande ögonblick! sa...

Totally agree! :-)

Anonym sa...

Kan faktiskt bara hålla med!!! Har vart med och stylat för Alvhem när jag hade praktik...sååå kul! De vill att hemmen ska se "normala" ut, som att någon faktiskt bodde där...å inte som vissa andra kataloghem..
Kram


vad söt du är...klart jag får skriva för er som inte bor i Skåne ;)

Eva sa...

Alvhem är så duktiga på att styla hem. Det är inte många av deras objekt där jag känner att jag inte vill krypa upp i soffan, under filten och bara mysa direkt! Med en av de där böckerna som ligger på bordet och vinglaset (som nästan alltid finns med).
Tidigare tittade jag mycket på norska finn.no och reagerade på stylingen i många av de lägenheter/bostäder jag såg då (flera år sedan då homestyling var relativt nytt). Helt opersonligt och bara renrensat på allt vad charm heter.

Susanna sa...

Jag tycker det skall vara stylat, självklart. Jag är ju nästan gift med en Stadshemmare som du vet :-)
(Jag har faktiskt stylat en lägenhet för dem en gång..)

MEN, det skall vara stylat med de boendes egna saker. Inte byta ut möbler och sådär. Då blir det inte bra. Det skall fortfarande vara säljarnas lägenhet som säljs!