söndag 29 november 2009

mysig advent.

Foto: Emelie Wååg
mellanrum
I veckan när jag egentligen skulle plugga till tenta så kunde jag inte låta bli att pyssla med årets julkort, vill inte visa det färdiga resultatet förens julkorten har landat i nära och käras brevlådor, men bilden visar ett smakprov.
mellanrum
Vill även önska er alla en urmysig första advent. Själv har jag inte hunnit mysa något alls, inte en pepparkaka eller lussebulle som jag skrev om i förrgår. Vi renoverar en lägenhet just nu som ska säljas, och all ledig tid går åt där. Igår målade vi tak och väggar i kök och sovrum. Idag blev alla golv slipade, från äckligt ful plastmatta till underbara trärena golv. Jag bara älskar dem, skulle kunna flytta till den lägenheten själv nu! Har även upptäckt min något konstiga fetisch för dörrkarmar som är målade i en blank vit färg, om denna dörrkarm sitter intill en nytapetserad tapet så kan jag sitta där i timmar och bara titta. Det är så fint! Jag lovar att visa er bilder när det börjar lida mot sitt slut. Men tyvärr har jag inte några roliga förebilder, några enstaka suddiga från mobilen. Men efterbilder lovar jag, om ni vill?!
mellanrum
Ha nu en skön kväll. Här är det El clasico som gäller.
emelie

3 kommentarer:

Åsa sa...

Haha, jag känner igen mig precis i det där med vita dörrkarmar. Det är något visst med det, speciellt i kontrast mot en lite mörkare tapet. Blir kul att se resultatet sen!
Hoppas att du hinner med lite adventsmys så småningom i alla fall.
Kram åsa

Caroline sa...

Ser mysigt ut ; ) och vad fint det kommer bli i lägenheten längtar så efter resultat ; ) kram på dig

a-k sa...

Vad spännande! Det ser jag fram emot :-)