fredag 16 oktober 2009

önskelista 09.

1. Sköna Hems inredningskurser 2. Rocking Chair av Charles Eames 3. Minidator 4. Mobilt bredband 5. Nikon D5000 6. Kusmi Tea

Ja, det gäller att vara ute i god tid med önskelistan över julklappar! Här är några av de sakerna jag önskar mig i år. Minidatorn med mobilt bredband skulle vara guld värt för att slå ihjäl lite dödtid under de 3 timmar jag spenderar på tåget varje dag. Så har vi Nikon D5000, gillade verkligen att fota med den då jag provade den när jag var i Oslo och fotade lägenheten. Nästan alla mina önskeprylar har faktiskt ett framtida syfte. Jag vill bli en bättre bloggare och kanske en dag egen företagare, då kan det vara bra att kunna uppdatera sig med en dator och ett mobilt bredband, inredningskurserna kommer verkligen ligga till grund för arbetet och kameran kommer vara en del i arbetet. Rocking Chair är mest en ögonsten som jag bara vill ha och kusmi teet kan man väl aldrig få för mycket utav?

På måndag har jag ett nytt inredningsprojekt, berättar mer när jag påbörjat arbetet. Ska verkligen bli roligt att göra det här. Tack Annica för att du tror på mig!

den vinner som är trägen
den förlorar som ger opp
"Lars Winnerbäck"
emelie

3 kommentarer:

Caroline sa...

Härlig önske lista... jag vill med ha ; ) Kul med ditt projekt,- vill veta... ses på måndag bubblandes på tåget antar jag... kram på dig

Anonym sa...

Tror du gillar henne med Pia Ulin http://www.agentbauer.com/#/piaulin

Ylva sa...

Hej, vilken härlig och inspirerande blogg du har! Jag kan tänka mig de flesta av sakerna på din önskelista jag med. Mest troligt är väl teet antar jag, värt att köpa bara för den fina burken.
/Ylva