fredag 30 oktober 2009

butiken.

Idag har jag varit och besökt den mysiga staden Jönköping. Elin gav mig en rundvandring av högsta kvalité. Detta relaterade i att vi hamnade i Tenhult [ca 1,5 mil sydost om Jönköping] där Butiken ligger. Butiken är utsedd till årets butik 2009, vilket jag kan förstå. Ofta pratar vi om känsla då vi pratar butiksexponering och det har Anette verkligen lyckats med här. Trots att sortimentet är väldigt brett med allt från inredning och te till kläder och skor så känns butiken väldigt genomtänkt och välutformad.
Känsla är ordet
.

I övrigt är det mycket som händer för tillfället, bland annat har jag blivit bjuden på ett bloggevent som anordnas utav Trendgruppen i Göteborg. Det skulle vara fantastiskt kul att gå, måste försöka ordna så att någon kan jobba istället för mig nästa söndag bara. Jag är i alla fall superglad att jag blev bjuden! Någon mer som ska dit förresten?
Skolan rullar dessutom på för fullt, just för tillfället har vi butiksplanering där vi gör ritningar och vertikalprojektioner över en butikslokal i Kungsbacka. Riktigt roligt!

Ha nu en mysig fredagskväll.
emelie

2 kommentarer:

Ann-Louise Wååg sa...

säger bara Grattis ;) älskar dig

malin F sa...

Stort Grattis kära vän! Hade jag inte redan jobbat på söndag så hade jag självklart hoppat in åt dig men måste ju gå att lösa! detta får du inte missa :) lust att komma på en fika här borta på henrikgjutares någon kväll? kramar