måndag 28 september 2009

medicin mot höstmörker.


Har länge letat efter en lampa med svarvad fot, har hittat några olika alternativ men ingen som sagt klick. Så hittade jag dessa lampor med mulliga former. Dem kommer från Dome. Jag tycker att dem är helt underbara och kommer att bli supermysiga i höstmörkret.

god natt.
emelish

2 kommentarer:

Emma sa...

hej där! jag är lite nyfiken och tänkte höra hur du trivs på din utbildning? är lite sugen på att läsa något liknande men tänkte först prova på några kurser till att börja med för att känna på det hela. jättemysig blogg har du också!

Emelie Wååg sa...

Hej Emma! Ja trivs jättebra på Handelsakademin, som du kanske vet så har vi också 27 veckors praktik uppdelat i 4 perioder. Det är under dessa perioder man ska passa på att skaffa kontakter och suga åt sig all kunskap man bara kan! Resten av kunskapen får du på skolan, men det är svårt för skolan att hålla allt material inom exponering uppdaterat så då är det perfekt med praktik, eller LIA som det heter ;) Vad har du tänkt att läsa för kurser innan du söker? Tack, vad snäll du är, roligt att höra att det är någon som läser den :) Kram Emelie