onsdag 2 september 2009

butikskoncept i collage.

Idag har vi varit på Color House med klassen. Har fått bläddra i massor utav trendböcker både för inredning och kläder, fått inspiration till vad som kommer att komma till 2010/2011.

När vi kom tillbaka till skolan fick vi skapa collage för vårt eget butikskoncept, vilket var superkul. Jag, Theresia, Ida och Elin hamnade i samma grupp och vi har gjort det första collaget här nedan och även det sista collaget, det som är vitt med endast en accentfärg [bara för att visa kontrasten mellan ett collage med känsla och ett utan känsla]. Vi börjar defenitivt gå mot tider där personlighet och mycket gäller. Ombonat och inte så avskalat. Jag fullkomligt älskar det![Tyvärr är det något fel på just min blogg, kan inte lägga bilderna bredvid varandra]

Imorgon är det föredrag om Fran Lloyd Wright [en av USA:s främsta arkitekter genom tiderna] som gäller. Mest är jag nervös för alla engelskuttalande ord som jag absolut är värdelös på att uttala! Men jag gör det på mitt sätt så får klassen tolka vad jag sagt som dem vill!
God natt.
emelish

1 kommentar:

Anonym sa...

Hjärtat det går alltid bra. Kramar