fredag 15 maj 2009

spara & slösa.


Jag föddes till att bli en slösa, det vet jag om, alltför väl. Känner jag för att göra om hela vardagsrummet idag så gör jag det, då struntar jag hellre i mat i en månad. Men nu den senaste tiden har jag verkligen verkligen sparat in min slantar, om man blundar för några enstaka nya kuddar och några nya korgar och lite kläder, för vi ska åka till Thailand den 13 juli till den 10 augusti.
Det ska bli otroligt skönt, jag gillar att jobba och fara fram och tillbaka mellan Skövde och Göteborg vareviga dag men ibland säger det bara stopp. Då brukar jag mest bara vilja vara för mig själv och sova ut. Det är ju skittråkigt, så nu tänker jag att inga pengar i världen [dem jag skulle ha tjänat ihop under den månaden jag nu åker till Thailand] kan få mig att vilja göra något annat. Så därför har det varit lättare att spara till den här resan än till något annat. Dessutom kommer jag att samla ihop en förbaskat massa ny energi till ett nytt läsår med allt vad det innebär, pendling, tentor och helgjobb men framförallt allt det roliga, träffa alla underbara klasskamrater och alla vänner här hemma och att jag kommer kunna hitta tillbaka till all min inspiration när jag jobbar!

Så det jag skulle komma fram till var att det kanske inte är så dumt att försöka bli en spara istället för en slösa. Även om jag bara vill spara till ett mål och till något som kommer att göra mig lite lyckligare i själen! Har därför redan nu sett ut mitt nästa mål, en KitchenAid köksassistent. I love.
Den är värd att spara för.
emelish

2 kommentarer:

Emelie sa...

Roligt att läsa din blogg! Hoppas ni får världens bästa semester! Kram

Angelica sa...

Precis en sån jag alltid har velat ha!!