måndag 6 april 2009

Villervalla.

Lägger upp bilderna från inlägget med påskskyltningen från Villervalla igen för att se om det går att få dem att bli klickbara så att man kan se dem större. Jag vet inte vad jag gör för fel, är det någon som vet så skriv gärna en kommentar, tack!
emelish

2 kommentarer:

Anonym sa...

Alla är klickbara =D

Anonym sa...

Hej Emelie! Jag heter Moa och har kikat lite på utbildningen butikskommunikatör på Handelsakademin i Göteborg och tycker att den verkar sjukt rolig och spännande!
Men jag har några frågor som jag undrar om du kanske kan svara på? :) Jag bor i Falköping och funderar då på att pendla till Göteborg eftersom jag trivs väldigt bra i min lägenhet. När jag läste din blogg så verkar det som att du också pendlar ifrån Skövde. Hur funkar det? och hur mycket kostar det ungefär att pendla till Göteborg fram och tillbaka? Sen undrar jag om dom bara tar in nya elever till hösten eller om dom har intagning till våren också? Vore jättesnällt utav dig om du kunde ge svar på mina frågor :) Tack för en jättefin blogg, den är vad den heter, en källa för inspiration!

Du får gärna maila mig på gul_banan8@hotmail.com

Kram och Glad Påsk!/ Moa