torsdag 12 februari 2009

nedtonad färgskala.


Idag har jag varit på Mio:s huvudkontor och sett en massa fina nyheter som kommer under året. Tyvärr får jag inte visa alla godbitar men jag kan säga att sortimentet var superfint. Känns som trenden med den nedtonade färgskalan håller i sig. Jag bjuder på ett litet kollage och en bild hemifrån mig. Kollaget består av, 1. blockljus från Granit, 2. textilsladdar från Granit, 3. Skåp med lådor från IKEA:s nya kollektion PS, 4. tvättsäck från Granit, funkar till tvättunnan som är supersnygg.

Kvällens tips, gå runt i ditt hem och ta upp en sak i taget och fråga: älskar jag dig? Om inte, gå till närmsta loppis eller ge det till någon som behöver det bättre än du! Sluta hamstra, NU!

Jag har tänkt att styra upp en mycket mycket bra tävling här på bloggen i framtiden. Nackdelen är bara att jag inte vet hur många som läser bloggen, skriv en kommentar så jag vet om det är en bra idé?

Tack och hej
emelish

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag läser oc jag tycker en tävling vore kul! Puss på dig bästa systeryster!!

Anonym sa...

Sötnos, vad kul att du bloggat ;)
Du skriver ju så bra inlägg och jag är här 1-3 ggr dagligen för att kolla om du kanske kanske har gjort ett nytt inlägg =)
Kramar

Anonym sa...

Jag är en trogen läsare!:)
Stort tack för smset igår!:)
Det enda! Åhh det kom från dig haha


Du lever som du lär det tycker jag är grymt!E något jag behöver jobba på!
Evelina

Anonym sa...

Nämen åååå vilket bra tips!
Ska genast gå runt och kika om jag har saker som jag verkligen behöver!
Tack för tipset!