torsdag 4 december 2008

Ruffig Harmoni.

Det är sanslöst vad dagarna går fort, ungefär en vecka kvar sen kommer Hannes hem från Thailand. Nedräkning. På måndag har vi dessutom julfest med skolan, Barbados kommer och spelar så att vi kan svänga våra lurviga. Kommer säkerligen bli en mycket rolig kväll. I helgen blir det miojobb som gäller för hela slanten. Men innan dess har vi morgondagen, jag ska till H&M 10:00 och prata med butikschefen om min praktik, ska bli jättekul. På kvällen ska jag och Malin ha ost- och vinkväll, mys.

Nu åter till nutid och vad vi gjort idag. Tanken med dagen var att vi skulle exponera galet, utan regler. Bara hitta känslan, the big efterfrågan idag. SUPERKUL! Jag, Elin och Ida kände att vi fann varandra igår, så varför ändra ett vinnande koncept, vi jobbade ihop idag med.

Vi har inte allt för mycket material att jobba med i skolan så det svåra i kråksången var att kunna få ihop ett schysst tema. Sängstolparna är tillverkade av papprör och sängen är egentligen ihopställda bord. Men efter en hel dag med idésprutning, strykning och sönderslagna tallrikar lockade även ett par hårda bord att lägga sig på. Tanken är även [tidsbrist] att där brickorna och porslinsskärvan hänger ska det upp mer, som ett helt kollage av ihopplock. Gärna snabbskissade ramar i spritpennastyle med innehåll av riktiga saker, som en blomma och så vidare. Hoppas ni ser det framför er, som jag gör.

Tänkte att jag skulle förklara vår tanke med vårt skyltfönster. Det ska alltså vara en harmonisk miljö där målgruppen är karriärskvinnor i storstaden som drömmer om ett liv på landet. Hönsnätet har vi använt för att göra ett så hårt och vasst material till en mjuk vacker sänghimmel, kontraster och harmoni.

Hope you like it.
emelish

klicka gärna på bilden för att få den större


IdaElin

3 kommentarer:

Ida sa...

ÅÅåå vad duktiga vi har varit, jag är stolt över oss! Hoppas jag får nöjet att jobba med dig igen. Stor Kram

Anonym sa...

så fint

Anonym sa...

hehe ja visst e det lite coolt ;) med mig runt halsen och som tatto ;)
Ja fram med förstoringsglaset för min del, för paja inte din design den är SUPER snygg :)
Ses på måndag och då e det fest
MASSA KRAMAR