onsdag 17 februari 2010

projekt copy shop.

Tänkte att jag skulle visa er ett projekt som jag och Louise avslutade förra veckan. Vi hade två veckor på oss att strukturera upp "butiken" Copy Shop i Kungsbacka. Ett superroligt uppdrag!

Före:

Efter:

För att få ett renare intryck runt entrén flyttade vi alla affischer till ett eget fönster där vi satte upp en text där det står affischera gärna här. Vi flyttade även de små skyltarna från det högra skyltfönstret till entréfönstren för att tydligt kunna visa tillfälliga erbjudanden osv. Även en frostad folie med budskap om vad Copy Shop gör sattes upp på fönstren.

Före: Efter:Före:
Efter:
Strukturerat och rensat upp. Tanken var stängd förvaring även till vänster men budget och tidsbrist satte stopp den här gången tyvärr.

Före:
Efter:
Copy Shops färger är svart, rött och vitt. Detta ville vi förtydliga.

Före:
Efter:
Före:Efter: Före:
Efter:

Ännu fler bilder kan ni hitta hos Louise.
emelie

3 kommentarer:

Alexandra sa...

Va kul med ett sådant projekt. Härligt! :-)

Anonym sa...

Detta är ju helt underbart! Bara att gratulera! Detta med struktur kan du väl inte ha fått från mamma, eller?
/Kate

Åsas formaliteter sa...

Vad roligt att få se vad lite av vad du gör. Det blev jättebra!

Kram Åsa