måndag 9 november 2009

inspirationsexplosion.


Jag är kär. Riktigt tokkär. Jag har ju pratat om att tapetsera om i hallen, nu har jag hittat ögonstenen. Den ingår i Boråstapeters vårkollektion, Boheme, som kommer ut i butik i maj. Jag vill ha denna superfina tapet nu!

Foton: Emelie Wååg

Måste berätta lite mer om Bloggträffen som nu har ägt rum, trots att jag fortfarande tror att jag drömt alltihop. Dagen började då alltså igår med att Frida berättade lite om sig själv och hur hon startade sin blogg. Sedan kom juristen Jakob Nortoft och berättade en massa om bloggjuridik, vilket var väldigt intressant. Sedan var det då Stefans trendföreläsning, som jag skrev om igår också, detta var såklart också superintressant. Efter Stefans föredrag begav vi oss mot Cult Design och deras showroom där vi blev väl mottagna med glögg och pepparkakor. Mysigt. Här kikade vi på produkterna för "jul 2009". Sedan var det middag på Lipp. Kvällen avslutades sedan på vårt hotell som ni vid det här laget säkert vet var Avalon Hotel. Detta hotell kan jag verkligen rekommendera. Trevlig personal, feng shui-certifierat [vilket också leder till att du sover som en gud] och kanonfin inredning.
mellanrum

Idag har vi då varit på Eco-Boråstapeter. Där fick vi följa med in och se hela produktionen och även träffa designavdelning. Sista anhalten innan hemfärd var på Brand Design Center. Butiken har funnits i 4 år och här har dem verkligen satsat på internationella designmärken. Här hittar man märken som Moooi, Sieger och Minotti. Värt ett besök.

Vill tacka underbara arrangörer, Frida, Stefan och Anna på Milk, för fantastiska dagar. Tack för att jag fick äran att komma. Ser redan fram emot nästa träff!
mellanrum
Må gott vänner.
emelie

9 kommentarer:

Hildur - fixaodona sa...

Ja tänk vilka härliga dagar vi haft! Jag känner mig verkligen inspirerad att blogga vidare. Fick en riktig "nytändning" tack vare dessa dagar. Och nu har jag dessutom flera nya bloggar att följa - däribland din. Och så kul att vi bor så nära varandra! Då kanske vi träffas snart igen. :-)

Ylva sa...

Wow vad kul det låter!!!

Sofie sa...

Hej där! Vad roligt att jag hittade din blogg här i cyberrymden! ;) Den är verkligen superinspirerande! Hoppas allt är bra med dig! Kram från Sofie (Mio)

Åsa sa...

Hej rumskompis!
Hoppas att det gick bra med ditt inredningsuppdrag. Själv var jag helt slut när jag kånkat alla påsar hem, men det var det värt!
Ville bara tacka för trevligt sällskap under bloggträffen. Ha det så bra, vi hörs! Kram Åsa

[room] by sofie sa...

Hej Emelie! Kan bara instämmaom helgen i Gbg, sååå inspirerande!!! Så kul att träffa dig och ännu en härlig blogg att följa :)

Vi hörs snart igen!
KRam Sofie

a-k sa...

Hej Emelie vad glad jag är att jag nu hittat till din fina blogg och fått träffa dig under två inspirerande inredningsdagar. Var inne och kikade på det jobb du gjort i Norge, hur fint som helst! Hoppas vi får möjlighet att träffas igen. Stor kram!

Johanna sa...

Fina bilder från oss på Eco-Boråstapter och roligt att du gillade tapeterna i kollektionen Bohéme som jag jobbat med!

Må så gott!
/Johanna

Proforma sa...

Det är så roligt att titta på bilder från måndagen eftersom jag inte var med! Kul att träffa dig! Nu finns du med på min bloglovinlista!
Ha det gott, kanske vi ses igen!
Irene

Sara/Little Miss Fix It sa...

Jag susar fortfarande fram i ett inspirationsrus efter vår Gbg-helg... :-) Det var så kul att ses och jag sätter genast upp dig på bloglovin! Trevlig helg till dig, kram kram