söndag 30 augusti 2009

lördag 29 augusti 2009

formex.

Bild lånad från Oddbirds hemsida.
Mysiga dagar i Stockholm. Formex på torsdagen och Liljevalchs på fredagen. Tio timmar spenderade vi på Formex, underbart att vara där. Mycket gjorde intryck. Men djupaste intrycket på mig gjorde Oddbirds. Udda inredning, annorlunda saker och väldigt olika ting, står det på deras hemsida och jag älskar det. Kika in lampan som är med på bilden ovan. Mums.

IKEA på Liljevalchs var också helt fantastiskt. En djupdykning i IKEAs historia.
Ni förstår säkert vilka superhärliga dagar vi haft i Stockholm.

Vänner, ha en underbar lördagskväll.
emelish

lördag 22 augusti 2009

jag får liksom ingen ordning.

Underbara bilder med förvaring.
Lars Winnerbäck har släppt ny singel och låttiteln får pryda rubriken.
Nytt sound och jag kan verkligen se mig själv hoppande till den här på livespelningarna i höst. love.
emelish

lördag 15 augusti 2009

green gallery.

Green Gallery, Bed & Breakfast ligger i Hua Hin och är ett väldigt mysigt boende med rum inredda med en gnutta fantasi och kärlek. Vi gick förbi Green Gallery en kväll efter ett restaurangbesök och fastnade för en stor tavla som dem hade i receptionen. Vi frågade om pris och dagen efter köpte vi den. Har därför inte bott i rummen själv men vi fick en rundvandring och det var hemtrevligt och mysigt. Personalen var grymt gästvänliga och trevliga. Det gillar vi!

bilderna är lånade från Green Gallery

emelish

fredag 14 augusti 2009

lisa på indiska.

Bilderna är lånade från bloggenIndiska.se

Kikade in på hemsidan för Indiska och hittade dessa godbitar på bloggen, självklart är det Lisa Bengtsson som varit i farten. Detta föll mig verkligen på läppen. Mums.
emelish

torsdag 13 augusti 2009

plearnwan.

Nu är en underbar månad i Hua Hin över och vardagen är väldigt nära. Innan vi lämnade Hua Hin gjorde vi ett snabbt besök på PlearnWan. Jag har svårt och sätta ord på vad PlearnWan egentligen är, ett stort hangout, en återblick i tiden eller ett kreativt tillhåll. Inspiration fick jag i alla fall. Här finns en liten klädbutik, en bar, ett café, en "Ice and Sweet shop" och så en liten shop med minnen från förr i form av leksaker och vykort som har motiv inifrån PlearnWan och massa massa mer. Två uppskruvbara figurer fick följa med i resväskan hem och så ett par vykort som jag har tänkt att sätta ram på.

Tyvärr hade jag inte kameran med mig, istället lånar jag lite bilder från hemsidan.

Byggnaden är gjord av plåt och entrén är spektakulär.

i'm sold.
emelish